PROFESSIONELE AANNAME, REGISTRATIE EN AFHANDELING VAN MELDINGEN

Meldkamerdiensten

Direct aanmelden Direct aanmelden

Onze meldkamerdiensten

Wat te doen bij inbraak

Wij bewaken 24/7 de meldingen vanuit jouw inbraaksysteem en waarschuwen de politie als daar aanleiding voor is. Door klant te worden bij onze alarmcentrale voldoe je aan de eisen vanuit je verzekeraar en ben je zeker dat er bij een inbraak altijd snel en adequate ondernomen wordt.

Wat te doen bij overval

Loop je eventueel het risico om overvallen te worden? Door middel van strategisch geplaatste alarmknoppen is hulp ineens heel dichtbij. Bij een dreigende situatie kan direct alarm worden geslagen en is assistentie snel onderweg.

Wat te doen bij brand

De nachtmerrie van iedere ondernemer, brand in je pand. Door het aanwezige brandmeldsysteem aan te sluiten bij SMC ben je er zeker van dat bij een (brand)alarm er direct actie ondernomen wordt. Ook als er niemand in het pand aanwezig is.

Wat te doen bij technische meldingen

Technische meldingen kunnen leiden tot enorme schadeposten. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van afhandelingen van technische meldingen. Deze meldingen variëren van relatieve simpele meldingen als stroomstoringen of koelingen tot zeer complexe storingen van technische installaties zoals bij datacenters.

Daarom kiezen voor SMC alarmcentrale

  • Snelle afhandeling van (alarm)meldingen
  • 24/7/365 hulp bij vragen
  • Innovatieve alarmcentrale
  • Kan meldingen van vrijwel elk (beveiligings)systeem ontvangen
  • Al ruim 50 jaar een betrouwbare partner

Meer dan alarmafhandeling

Naast de professionele afhandeling van (alarm)meldingen kunnen wij ook de alarmopvolging, videodiensten, telefoonservices en track & tracé oplossingen bieden. Wij zijn er 24/7/365 om over jouw eigendommen en (persoonlijke) veiligheid. Met de dienstverlening van SMC heb je daarmee de juiste partner in veiligheid!

Meer weten over
onze meldkamerdiensten?

Meer weten over
onze meldkamerdiensten?