SNEL VIRTUEEL TER PLAATSE

Videodiensten

Direct aanmelden Direct aanmelden

Onze videodiensten

Videoverificatie

Bij een alarm kunnen onze operatoren binnen enkele ogenblikken virtueel bij jou op locatie aanwezig zijn. Via de aanwezige camera’s bekijkt de operator de situatie en bepaalt of inzet van politie, brandweer of bewaker nodig is. Politie en brandweer behandelen een geverifieerd alarm met voorrang.

Begeleid openen en sluiten

Onze operator begeleid je als je jouw pand gaat betreden of verlaten. Deze houdt via de bij jouw aanwezige camera’s de situatie en omgeving in de gaten. Dreigt er een onveilige situatie, dan waarschuwt de operator je direct en ook eventuele hulpdiensten. Desgewenst kan onze operator vanaf afstand extra acties uitvoeren zoals het openen van deuren of het alarm en verlichting in- en uitschakelen.

Daarom kiezen voor onze videodiensten

  • Visuele controle en verificatie
  • Direct actie bij calamiteiten
  • Adequaat en kostenbesparend
  • 24/7/365 beschikbaar

Pre overval

Als jij de situatie niet vertrouwt, kun je een beroep doen op onze operatoren, deze kijken direct met je mee. Bij een echt dreigende situatie sturen we direct hulp ter plaatse. Op verzoek van de politie zetten we de camerabeelden direct naar hun door zodat ze de situatie goed kunnen inschatten, een signalement hebben en gepaste actie kunnen nemen.

Virtuele rondes

Met onze Virtuele Rondes dienst maakt onze operator op afgesproken tijdstippen een virtuele ronde over de locatie en/of in jouw pand om te zien of alles oké is. Bij een verdachte situatie of afwijking schakelt de operator direct een bewaker of hulpdiensten in.

VideoCheck

Met onze dienst VideoCheck controleren we periodiek de werking van je camerasysteem. Staan de camera’s nog in de goede positie, zijn de beelden scherp genoeg, blokkeert een object het beeld en neemt de recorder nog op? Met VideoCheck signaleren we het als er iets niet klopt en nemen we direct actie.

Meer weten over
onze videodiensten?

Meer weten over
onze videodiensten?